Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

https://www.youtube.com/watch?v=haw11mlWMik



Όλο ψάχνω καινούργιες λέξεις. Μου φαίνεται πρέπει να βελτιώσω το λεξιλόγιο μου. Το παρόν σίγουρα δεν φτάνει για να περιγράψει αυτά που βλέπω. Λέω όλο τα ίδια, όλο τις ίδιες λέξεις. Μπλα μπλα μπλα μπλα. Αυτό ακούω. Οι λέξεις μου χάνουν το νόημα τους μπροστά σου. Δεν φτάνουν να περιγράψουν, δυστυχώς. Όταν δεν μιλάω, πολλές φορές είναι γιατί ψάχνω κάποια λέξη να φτάνει το επίπεδο που θέλω και βλέπω. Αλλά δεν βρίσκω.

Αρκετά με τις φλωριές.

Κράτα το χέρι(πτερύγιο) μου. Γιατί σε λίγο θα χαθούμε, εδώ έχει πολύ κόσμο. Και αντί να κάνουμε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε, θα καταλήξουμε να ψάχνουμε ο ένας τον άλλον.

Και τι ήρθες να κάνεις;

Νέοι και άγριοι και ελεύθεροι.

Σχεδόν τίποτα από τα τρία.

Ήταν καλό πάρτυ. Νεανικό. Αλλά εμείς φεύγουμε από τη θέση του βασιλιά. Σύντομα θα δώσουμε(αν δεν την έχουμε δώσει ήδη) την κορώνα του ανθρώπινου είδους στους επόμενους κι εμείς θα καταντήσουμε απλοί ακόλουθοι, υποτακτικοί, να δίνουμε συμβουλές, να κριτικάρουμε, να γελάμε με την αποτυχία των άλλων, ελπίζοντας να μη γίνουν καλύτεροι βασιλιάδες από μας γιατί τότε, τότε θα πρέπει να ντραπούμε και να αναλογιστούμε αν κάτι δεν κάναμε καλά, αν έπρεπε να προσπαθήσουμε πιο πολύ. 

Η βασιλεία μας κρατά πολύ λίγο όμως. Λίγα χρόνια. Δεν προλαβαίνεις. Σε τόσα λίγα χρόνια που να μάθεις αυτά που πρέπει να μάθεις, που να χρησιμοποιήσεις τη γνώση που έμαθες, που να τη χρησιμοποιήσεις σωστά τη γνώση που έμαθες, που να χρησιμοποιήσεις σωστά τη γνώση που έμαθες αν δεν έμαθες τίποτα τελικά; Που να προλάβεις να μάθεις; 

Κάψε τη σκιά μου.

Δεν τη χρειάζομαι.

Μήπως πρέπει να κάνουμε πραξικόπημα; Μήπως να αρνηθούμε το χρίσμα στους διαδόχους μας; Είναι μικροί και άμαθοι. Όπως ήμασταν κι εμείς(ήταν ε;). 

Μπλέιντ, είσαι έτοιμος να πεθάνεις;

Γεννήθηκα έτοιμος καριόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου